't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

Ontdek Westen House Ex op GOTO40

Ontdek Westen House Ex op GOTO40

Wil je je eigen exemplaar van Westen House Ex bemachtigen? Je krijgt de kans op MSX GOTO40 bij de stand van Conexion MSX!

Westen House Ex is de comeback in grootse stijl van de 3D isometrische games in een indrukwekkend nieuw avontuur. Deze gloednieuwe “Ex”-versie van Westen House heeft een kaart die 50% groter is dan het originele spel en biedt meer puzzels, vijanden en geheimen om te ontdekken. Dus zelfs als je Westen House al eerder hebt gespeeld, biedt de “Ex”-versie je nog vele uren aan nieuwe gameplay!

In Westen House Ex leid je Professor Kelvin in het ontrafelen van de mysteries en raadsels die het Westen Mansion en de verschillende kamers omhullen.

Kom langs bij Conexion MSX en kijk of Santi Ontañón, de maker van het spel, zichzelf overtroffen heeft en hoeveel stappen hij verder is gegaan sinds zijn eerste versie van Westen House. Net als de originele versie draait het op elke MSX1 met 16 kB RAM, maar nu in een megarom met 128 kB aan avontuur. En als je het spel al hebt, kom dan toch langs. Wie weet hoeveel Sudden Bursts, Stevedores en andere verrassingen er nog op tafel liggen…