't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

Organisatie

GOTO40 wordt georganiseerd door:

Koen Dols is oprichter en hoofdredacteur van FutureDisk. FutureDisk werd oorspronkelijk uitgebracht tussen 1992-2000, maar na 17 jaar begon Koen zijn MSX weer te gebruiken en in 2022 bracht hij een nieuwe editie van FutureDisk uit, gemaakt samen met zijn oude vrienden. Na een ontmoeting met Dr. Nishi in Barcelona raakte hij ervan overtuigd dat hij in Nederland iets moest doen om de 40e verjaardag te vieren van dit prachtige systeem dat zo’n grote rol speelde toen we jong waren. Het GOTO40 evenement is een van de dingen die hij terug wil geven aan de MSX wereld die hem zoveel plezier gaf.

Anne Geert de Raad heeft een levenslange passie voor MSX. In het verleden was hij schrijver voor verschillende Nederlandse MSX tijdschriften, en later maakte hij deel uit van de MSX Resource Center crew. Eerder organiseerde hij verschillende MSX evenementen zoals Event Eleven en TYME. Zijn liefde voor het MSX-systeem en haar gebruikers is onvoorwaardelijk.

Wiebe van der Werk was begin jaren ’90 medeoprichter van MSX Gebruikersgroep Friesland (MGF) en onderhield enkele jaren het MSX-Engine BBS. Een paar jaar geleden is hij weer begonnen met MSX en geeft nu veel te veel geld uit aan het (opnieuw) bouwen van zijn collectie.


De volgende personen verlenen daarnaast onmisbare ondersteuning aan het evenement:

Julian van Aalderen
Marcel Lladó
Ramon Ribas Casasayas
Rieks Warendorp Torringa
Robert Vroemisse
Eerstejaarsstudenten BA Game Design & Creative Coding TU Dublin, onder leiding van Dr. Bryan Duggan

bitsofbas