't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

TECHNOuchi

Yuji Takenouchi a.k.a. TECHNOuchi begon in 1989 bij de sound department van Konami waar hij muziek componeerde voor MSX-games als Space Manbow, Metal Gear 2: Solid Snake, SD Snatcher and Quarth.

Nadat hij aan verschillende niet-MSX-games had gewerkt, zoals Nemesis (Game Boy) en X-Men (arcade), verliet hij Konami en trad hij in dienst bij Sony Computer Entertainment (PlayStation), waar hij werkte aan games als Circadia, TomaRunner en ChainDive. In diezelfde periode produceerde hij ook clubmuziek en bracht hij tracks uit onder de naam Mr. YT op het Belgische label R&S Records. Sindsdien heeft hij gewerkt voor bedrijven als FromSoftware (Demon’s Souls en Dark Souls), Access Games (D4: Dark Dreams Don’t Die) en iNiS. Momenteel is hij actief als freelance componist.

Officiële site: https://missingsoul.wixsite.com/index

“Memoire” uit Space Manbow door TECHNOuchi
“Propaganda” uit SD-Snatcher door TECHNOuchi

Let op: hoewel de aanwezigheid van de gasten is bevestigd, kunnen gasten afzeggen wegens werk, ziekte, reisproblemen of andere onvoorziene omstandigheden. De organisatie van MSX GOTO 40 kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele afzeggingen, noch is dit grond voor restitutie van tickets.