't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

Meer exposanten voegen zich bij GOTO40

Meer exposanten voegen zich bij GOTO40

We zijn trots om de toevoeging van verschillende exposanten aan de line-up aan te kondigen. Arabic MSX Committee, Conexión MSX, Côté Gamers, Martin de Jong en Unepic Fran voegen zich toe aan groeiende lijst met standhouders!

Arabic MSX Committee zal verschillende Arabische titels en een Arabisch apparaat geproduceerd door Alalamiah – Sakhr tentoonstellen. Daarnaast zullen zij souvenirs en heerlijke Arabische snoepjes uitdelen, om de bezoekers onder te dompelen in de culturele ervaring.

Conexión MSX, de speciale Spaanse MSX-podcast met zes jaar nieuwtjes, interviews en verrassingen, zal op GOTO40 aanwezig zijn om interviews op te nemen, de podcast te promoten en nieuwe, in Spanje geproduceerde MSX-producten te verkopen.

Côté Gamers, een veelzijdige uitgeverij, zal hun uiteenlopende reeks boeken over videogames en spellen, waaronder verschillende MSX-spellen, presenteren.

Martin de Jong demonstreert de NABU, een vroege Canadese thuiscomputer die beschouwd wordt als een voorloper van het internet. De NABU heeft dezelfde specificaties als de MSX-1, met een Z80-processor, 64 KB RAM, een TMS9918A Video Graphics Processor en een General Instruments AY-3-8910 geluidschip. Martins modificaties, waaronder ondersteuning voor 220V 50Hz, een video output adapter, en een RS422 interface voor het emuleren van de originele kabelmodem, vergroten de functionaliteit en historische betekenis van de NABU.

Unepic Fran, een gerenommeerde indie-ontwikkelaar uit Spanje met eerdere MSX-titels als Ghost en Prisoner of War, introduceert het langverwachte Pampas & Selene voor MSX-2 – een spel dat het verdient te worden omschreven als het “officieuze vervolg op The Maze of Galious”.

GOTO40 is verheugd dat deze uitzonderlijke exposanten deelnemen aan het evenement. Meer informatie over deze exposanten en de volledige lijst van tot nu toe aanwezige exposanten is te vinden op de exposantenpagina.