't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

Meer exposanten toegevoegd aan de line-up

Meer exposanten toegevoegd aan de line-up

Met trots kondigen we aan dat er nog meer exposanten aanwezig zullen zijn op MSX GOTO40. DProldan, NOP, Retro8bitshop en The New Image voegen zich bij het evenement!

DProldan (Daniel Padilla) neemt exemplaren van zijn eigen ontwerp mee (zoals de ArrowPad-controller) en verschillende producten van andere MSX-ontwerpers, die worden gedemonstreerd en te koop zijn op zijn stand.

De MSX-groep NOP werd opgericht in 1990, en is bekend van producties als Unknown Reality, Traxplayer, Sambox Marco en de NOP MOD-speler. In 2022 bracht NOP het Point & Click avontuur Sales Discontinued uit, dat in fysieke vorm verkrijgbaar zal zijn bij GOTO40. Kom het spel bekijken en praat met het team erachter. Of vraag hen te praten over hun oudere producties of inzicht te geven in hun nieuwe projecten.

Het Nederlandse Retro8bitshop is een van de grootste retro-computer websites ter wereld (zeiden ze onbescheiden). Met meer dan 300m2 aan refurbished en nieuwe producten op voorraad hebben ze voor bijna alle retro-systemen wel iets, inclusief MSX. Retro8BITshop neemt een selectie MSX-systemen, software en accessoires mee naar GOTO40.

The New Image bestaat dit jaar 2⁵ jaar. Tweeëndertig jaar onophoudelijke steun voor het MSX-platform! Op GOTO40 zal TNI hun huidige projecten promoten, zoals 萌SX (een volgende generatie MSX-systeem), MS² (aka MoonSound Music Studio, binnenkort hernoemd), tniASM (de ontwikkelingstool), evenals toekomstige projecten.

We zijn erg blij dat deze fantastische standhouders deelnemen aan het evenement. Je kunt meer informatie over deze exposanten en de volledige lijst van deelnemende exposanten vinden op de pagina Exposanten.