't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

De lijst met exposanten is compleet!

De lijst met exposanten is compleet!

Met de toevoeging van Abyss, bitsofbas, Jacco Bikker, SuperSoniqs en Xavirompe is de exposanten line-up voor GOTO40 compleet! Maar liefst 26 exposanten tonen hun hard- en software, vintage en nieuw!

Als je van nieuwe spellen voor je geliefde MSX houdt, breng dan zeker een bezoek aan de stand van Abyss, die hun nieuwe puzzelspel voor MSX2 Tiny Magic zullen promoten en verkopen, bij bitsofbas voor Cube Droid Saves The Galaxy (een Sokoban-achtig puzzelspel met actie-elementen in een futuristische setting dat in de voetsporen treedt van spellen als Eggerland Mystery) of bij Jacco Bikker die de MSXDev23-puzzelgame Eggy’s Maze voor MSX2 presenteert.

Als je van hardware-uitbreidingen voor MSX houdt, ga dan zeker langs bij SuperSoniqs die hun MSX-producten zoals Neotron, MIDI-PAC2 en Darky zullen demonstreren en verkopen, en Xavirompe die zijn Rookie-drive zal aanbieden, een USB-opslagoplossing met hoge snelheid die speciaal is ontworpen voor MSX-systemen en waarmee je naadloos schijfimages kunt laden met USB-flashdrives en externe harde schijven op je MSX.

Meer informatie over deze en alle andere aanwezige exposanten vind je op de pagina Exposanten.