't Zonnehuis Amsterdam
Dec 9, 2023

Belangrijke update: Wijziging van locatie!

Belangrijke update: Wijziging van locatie!

Beste bezoekers van GOTO40,

Wij willen jullie op de hoogte brengen van een belangrijke verandering met betrekking tot de locatie van GOTO40. Helaas heeft de oorspronkelijke locatie H20 ons recentelijk laten weten dat ze, ondanks schriftelijke afspraken, de locatie niet langer in de oorspronkelijke opzet aan ons kunnen verhuren. De geboden alternatieven voldeden helaas niet aan onze visie voor het evenement, met een volledige dag vol presentaties en live muziek. We hadden daarom geen andere keuze dan het contract met H20 te ontbinden.

In de tussentijd hebben we niet stilgezeten en hebben we een prachtige vervangende locatie gevonden: ’t Zonnehuis, een voormalig gemeenschapshuis uit 1932 in Amsterdam Noord waar het authentieke art deco interieur nog altijd de sfeer van die jaren uitademt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto (gratis parkeren!). We hebben er alle vertrouwen in dat ’t Zonnehuis een prachtige setting zal bieden voor GOTO40.

Belangrijk: Indien je al tickets hebt gekocht waarop de vorige locatie vermeld staat, willen wij je laten weten dat deze tickets nog steeds geldig zijn. Er is geen actie vereist van jouw kant. Je kunt gewoon met deze tickets naar ’t Zonnehuis komen en genieten van het evenement. Ook voor standhouders verandert er niets.

Onze oprechte excuses voor eventuele ongemakken die deze wijziging met zich meebrengt. We zijn ervan overtuigd dat ’t Zonnehuis een uitstekende vervanging is en dat het alleen maar een mooier evenement gaat worden.

Als je nog vragen hebt over de wijziging van de locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je op 9 december te verwelkomen in ’t Zonnehuis.